Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز با بیان اینکه رسالت سما در زمینه تربیتی هدفمند است، خواستار تقویت معاونت‌های پرورشی در همه مقاطع تحصیلی شد.

به گزارش خبرنگار گروه واحدهای دانشگاه آزاد خبرگزاری آنا از تبریز، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم روز چهارشنبه در دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان و مجموعه مسئولان سما استان آذربایجان شرقی با اشاره به آیات و روایات اسلامی خواستار دقت نظر بسیار بالا در بحث و مسائل پرورشی و تربیتی شد و بر ضرورت آگاه‌سازی در این راستا تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه تبریز با توجه به ویژگی‌های منحصر به فرد در سما تبریز و مدیریت جدید، اهمیت و نقش همکاران سما و دبیران مدارس در زمینه‌‌های تربیتی را مهم‌تر و پررنگ‌تر از نقش اولیا دانست.

آل هاشم با یادآوری توطئه‌های دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران در آستانه چهل‌سالگی پیروزی انقلاب اسلامی و ابعاد مختلف جنگ نرم دشمنان، ویژگی‌های جنگ نرم دشمنان را برشمرد و یکی از مهم‌ترین مصادیق آن را مد و مدگرایی دانست.

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی از جنگ اقتصادی به عنوان عملیات روانی جدید دشمن نام برد و ابراز امیدواری کرد با همدلی و هوشیاری مردم و مسئولان این توطئه دشمنان نیز با شکست مواجهه خواهد شد.

لزوم مشارکت فعال مدیران سما در حوزه فرهنگی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و سما استان آذربایجان شرقی هم به تشریح مهم‌ترین اقدامات انجام شده در سما پرداخت و مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی و فرزند خلف آن سما را یکی از برکات انقلاب اسلامی و پاسخی به نیازهای جامعه به عنوان کمک حال آموزش و پرورش و با مجوز و بر اساس استانداردهای آموزش و پرورش دانست.

عزیز جوانپور با تاکید بر اهمیت مساله تعلیم و تربیت در جامعه اسلامی، مدارس سما را با توجه به دارابودن مقاطع تحصیلی از پیش‌دبستانی تا پیش‌دانشگاهی دارای جایگاه ویژه دانست و با اشاره به تاکید دکتر ولایتی رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در بحث فرهنگی، خواستار مشارکت فعال مدیران سما در حوزه فرهنگی همراه با بحث‌های علمی در راستای برآورده شدن انتظارات مقام معظم رهبری از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی شد.

راه‌اندازی مدارس جدید سما در آذربایجان شرقی

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با ارائه گزارشی اجمالی از وضعیت آمار دانش‌آموزی و دانشجویی سما استان و تبریز، نیروی انسانی جوان و باانگیزه در سما را به عنوان تنهاترین پتانسیل و سرمایه واقعی مجموعه سما عنوان کرد.

محمد نریمانی‌راد با اشاره به تاکید دکتر ولایتی در موضوع سما خواستار توجه جدی همه مسئولان دانشگاه به این مهم در راستای توسعه سما شد و از توسعه سما به عنوان مهم‌ترین ملاک در ارزیابی عملکرد روسای واحدهای دانشگاهی در استان نام برد.

وی وجود نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی را به عنوان الگویی در کشور غنمیت شمرد و خواستار فرهنگ‌سازی در میان مسئولان شهری در زمینه معرفی سما به عنوان تربیت‌کننده دانش‌آموزان در مباحث فرهنگی و با رویکرد کیفی‌سازی شد و ارتقای سطح علمی و فرهنگی دانش‌آموزان را از مهم‌ترین اولویت‌های سما استان دانست.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما آذربایجان شرقی، تربیت دانش‌آموز نخبه برای جامعه و برداشتن باری از دوش آموزش و پرورش در زمینه مدرسه‌داری و تعلیم و تربیت را مهم‌ترین رسالت سما برشمرد و خبر از راه‌اندازی مدارس جدید سما در سال آتی داد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۵۳۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان

 علیزاده گفت: در سفر اول رئیس جمهور به آذربایجان شرقی مقرر شده بود ۳۰۰ میلیارد تومان از طرف سرمایه گذار طرح در اختیار اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی قرار گیرد تا خرابی‌های آزادراه  تبریز – زنجان برطرف شود.

وی افزود: در جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های استان هم که روز جمعه با حضور وزیر راه شهرسازی برگزار شد بذرپاش دستور داد تا یک هزار میلیارد تومان اعتبار برای روکش آسفالت و رفع خرابی‌های سنگین آزادراه تبریززنجان اختصاص یابد تا بقیه خرابی‌های آزادراه به سمت تهران هم برطرف شود.

علیزاده گفت: ۶۰۰ میلیارد تومان از این اعتبار به صورت نقدی و ۴۰۰ میلیارد تومان قیر یارانه‌ای در اختیار اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه از ۱۴ سال پیش این آزادراه زیر بار ترافیک رفته است گفت: تاکنون عملیات روکش آسفالت در آزادراه تبریز - زنجان انجام نشده بود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی گفت: آزادراه تبریز – زنجان ۲۸۰ کیلومتر مسافت دارد که ۲۰۰ کیلومتر از آن در حوزه استحفاظی آذربایجان شرقی و ۸۰ کیلومتر در حوزه استان زنجان قرار گرفته است.

علیزاده هدف از اجرای این طرح را افزایش ایمنی آزادراه، کاهش تصادفات رانندگی و جلب رضایتمندی مردم و کاربران جاده برشمرد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • ۱۰ مصدوم بر اثر تصادف زنجیره‌ای در محور بستان آباد - تبریز
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • تصادف در محور اهر-تبریز ۹ نفر را روانه بیمارستان کرد
  • قهرمانی تیم درناباطری تبریز در مسابقات والیبال ساحلی مراغه
  • معاونت پرورشی باید در مدارس تقویت شود
  • آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • انحراف مینی بوس در اتوبان پبامبر اعظم ۸ مصدوم برجای گذاشت
  • بهسازی آسفالت آزادراه تبریز زنجان آغاز شد